Dovolená v ÄŒR

Strávit dovolenou v ÄŒechách pÅ™ináší spoustu výhod. Pokud to pojmeme zcela prakticky:
·         nemusíte si vyÅ™izovat pojiÅ¡tÄ›ní,
·         vÅ¡ude se domluvíte,
·         necestujete daleko a draze,
·         jakýkoliv problém se v domovinÄ› Å™eší snáze.
Svou polohou i podnebím je Česká republika schopna uspokojit mnoho požadavků na pěknou dovolenou.
zavazadla na dovolenou
Pokud toužíte po aktivní dovolené, plné sportovních aktivit, existuje nepÅ™eberné množství míst, kam se můžete vypravit. Horalové jistÄ› rádi navÅ¡tíví oblíbené KrkonoÅ¡e, majestátné Jeseníky, sympatickou Å umava nebo přátelské Beskydy. ÄŒesko je vyhlášeno svým precizním turistickým značením, takže se zaručenÄ› neztratíte. Cyklistům se nejčastÄ›ji doporučují jižní ÄŒechy nebo jižní Morava, kdy po náročném dni v sedle můžete zamířit rovnou do vinného sklípku. 
Chcete-li radÄ›ji vsadit na odpočinkovou dovolenou, nebudete zklamaní. V každém mÄ›stečku najdete koupaliÅ¡tÄ› nebo si můžete užívat téměř moÅ™ské atmosféry u mnoha rybníků, jezer nebo pískoven. Když vás zklame počasí, máte na výbÄ›r z mnoha oblíbených aquaparků.
Milovníci kultury a poznání si také pÅ™ijdou na své. Dejte si cíl, že navÅ¡tívíte vÅ¡echny hrady a zámky v dané lokalitÄ›. Nebo si vyhledejte muzea, která se nachází v konkrétním kraji. Budete pÅ™ekvapeni, kolik velkých i malých muzeí s velice zajímavou tematikou (stříbro, rekordy, herní automaty, lego, nočníky a toalety, atd.) existuje.
věci na dovolenou
Romantickou dovolenou ve dvou můžete strávit v jednom z mnoha nádherných hotelů nebo útulných penzionů, ve kterých nabízejí wellness služby a masáže. Po relaxačním odpoledni vyrazíte na procházku do lesa nebo do baru na drink, podle toho, kde dovolenkujete.
ÄŒeská republika je jako stvoÅ™ená i pro rodinnou dovolenou. Zoologické zahrady, bobové dráhy, zábavní parky – to vÅ¡e najdete v každém regionu. Pokud chcete vzít své ratolesti kempovat, budete pÅ™ekvapeni vysokou úrovní místních kempů.
AÅ¥ už jsou vaÅ¡e pÅ™edstavy o dovolené jakékoliv, ÄŒeská republika je dokáže naplnit. SednÄ›te k počítači a začnÄ›te plánovat tu nejlepší dovolenou.

Dovolená v ÄŒR
Ohodnoťte příspěvek